Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Almen
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Koos en Thea
fam.
zondagavond 22-7-2018 hebben we een prachtige avondvaart met de Jappe gemaakt vanuit Borculo. De zonsondergang was schitterend, de schipper en bootsman enthousiast. Onder het genot van een kopje koffie en later nog een borreltje en een hapje hebben we van de 1e tot de laatste minuut genoten. Waarvoor hartelijk dank ! Hulde aan alle vrijwilligers van de Berkelschippers
Weikamp
Tour am 31.05.18 in Borculo
Vielen Dank für die schöne Tour. Alles war perfekt organisiert. Die Skipper haben es sehr informativ und interessant gestaltet. Die Informationen waren extra für uns auf deutsch. Auch das anschliessende Kaffee trinken war perfekt vorbereitet. Die Buchung über die Touristeninfo war sehr einfach. Danke für den netten email Kontakt.
Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018

Bezoekers

Voel de totale ontspanning van het varen en zie de zon langzaam verdwijnen achter de horizon.
De romantische sfeervolle verlichting aan boord van de berkelzomp "Ente" brengt u en uw gezelschap in de juiste stemming: zo kunt u optimaal genieten in de ultime ambiance op het water, rust en ontspanning. De tocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.

Aanvang omstreeks 20.30 uur, kosten inclusief een drankje  €. 10,= p.p. (kinderen tot 2 jaar gratis).  Min. deelname is 5 pers. Per groep zijn de kosten €.150,=. 
Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel.: 0573 – 251898.

L-20   L-22  L-23  L-Fuut-TB