Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Almen
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

Voel de totale ontspanning van het varen en zie de zon langzaam verdwijnen achter de horizon.
De romantische sfeervolle verlichting aan boord van de berkelzomp "Ente" brengt u en uw gezelschap in de juiste stemming: zo kunt u optimaal genieten in de ultime ambiance op het water, rust en ontspanning. De tocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.

Aanvang omstreeks 20.30 uur, kosten inclusief een drankje  €. 10,= p.p. (kinderen tot 2 jaar gratis).  Min. deelname is 5 pers. Per groep zijn de kosten €.150,=. 
Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel.: 0573 – 251898.

L-20   L-22  L-23  L-Fuut-TB