Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Almen
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...
Amanda Slot-Willems
Ai ai kapitein
Geweldige boottocht gemaakt op de Berkel met 'de Ente' in Lochem met schippers die niet alleen de volwassenen wisten te amuseren. Onze Teun en Janna (4&6 jaar) waren met de petten op en aan het 'stuur' echte kapiteins. De tekst uit hun favoriete piratenboek: 'hijs de zeilen, licht het anker, zet koers op zuid zuid west, ai ai kapitein' werd luidkeels gedeeld.
Wietse en Marion
Erg leuke tocht met de zomp bij Almen
Erg leuke tocht gemaakt bij Almen. Beide schippers vertelden enthousiast over zowel de zomp als de omgeving.

Bezoekers

Voorbeeld arrangement: ontvangst met koffie/thee en koek bij camping/restaurant "de Heksenlaak" in Zwiep; Daarna een uur met de stoomtram "Bello", dan een uur varen met de berkelzomp "de Ente" en vervolgens weer een rondrit van een uur met "Bello" naar het beginpunt.

Hierna de afsluiting met een barbecue. Dit voor ongeveer  €. 33,= p.p. bij 25 personen (excl. drank). Andere invullingen van de arrangementen zijn in overleg mogelijk; b.v. alleen met de tram en de berkelzomp.

Info en boekingen: VVV Lochem, tel. 0573 -251898. Of speciale vragen bij de schippers: 06 - 10473389; tijdens vaarseizoen, de dienstdoende schippers: 06 - 14982552

L-Bello 2      L-15-TB     L-32-TB