Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Eibergen
  • Lochem
  • Borculo
vorige volgende

Berichten

Open Monumentendagen
Stadsvaart in Borculo
Tijdens de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017 vaart de Berkelzomp "Jappe" in het oude centrum van Borculo. Een unieke belevenis! Meer info bij Borculo.
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

Voorbeeld arrangement: ontvangst met koffie/thee en koek bij camping/restaurant "de Heksenlaak" in Zwiep; Daarna een uur met de stoomtram "Bello", dan een uur varen met de berkelzomp "de Ente" en vervolgens weer een rondrit van een uur met "Bello" naar het beginpunt.

Hierna de afsluiting met een barbecue. Dit voor ongeveer  €. 33,= p.p. bij 25 personen (excl. drank). Andere invullingen van de arrangementen zijn in overleg mogelijk; b.v. alleen met de tram en de berkelzomp.

Info en boekingen: VVV Lochem, tel. 0573 -251898. Of speciale vragen bij de schippers: 06 - 10473389; tijdens vaarseizoen, de dienstdoende schippers: 06 - 14982552

L-Bello 2      L-15-TB     L-32-TB