Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Almen
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!
Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...

Bezoekers

Voorbeeld arrangement: ontvangst met koffie/thee en koek bij camping/restaurant "de Heksenlaak" in Zwiep; Daarna een uur met de stoomtram "Bello", dan een uur varen met de berkelzomp "de Ente" en vervolgens weer een rondrit van een uur met "Bello" naar het beginpunt.

Hierna de afsluiting met een barbecue. Dit voor ongeveer  €. 33,= p.p. bij 25 personen (excl. drank). Andere invullingen van de arrangementen zijn in overleg mogelijk; b.v. alleen met de tram en de berkelzomp.

Info en boekingen: VVV Lochem, tel. 0573 -251898. Of speciale vragen bij de schippers: 06 - 10473389; tijdens vaarseizoen, de dienstdoende schippers: 06 - 14982552

L-Bello 2      L-15-TB     L-32-TB