Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Lochem
  • Almen
  • Eibergen
  • Borculo
vorige volgende

Berichten

Weikamp
Tour am 31.05.18 in Borculo
Vielen Dank für die schöne Tour. Alles war perfekt organisiert. Die Skipper haben es sehr informativ und interessant gestaltet. Die Informationen waren extra für uns auf deutsch. Auch das anschliessende Kaffee trinken war perfekt vorbereitet. Die Buchung über die Touristeninfo war sehr einfach. Danke für den netten email Kontakt.
Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.

Bezoekers

Voorbeeld arrangement: ontvangst met koffie/thee en koek bij camping/restaurant "de Heksenlaak" in Zwiep; Daarna een uur met de stoomtram "Bello", dan een uur varen met de berkelzomp "de Ente" en vervolgens weer een rondrit van een uur met "Bello" naar het beginpunt.

Hierna de afsluiting met een barbecue. Dit voor ongeveer  €. 33,= p.p. bij 25 personen (excl. drank). Andere invullingen van de arrangementen zijn in overleg mogelijk; b.v. alleen met de tram en de berkelzomp.

Info en boekingen: VVV Lochem, tel. 0573 -251898. Of speciale vragen bij de schippers: 06 - 10473389; tijdens vaarseizoen, de dienstdoende schippers: 06 - 14982552

L-Bello 2      L-15-TB     L-32-TB