Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Lochem
  • Eibergen
  • Borculo
vorige volgende

Berichten

Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...
Amanda Slot-Willems
Ai ai kapitein
Geweldige boottocht gemaakt op de Berkel met 'de Ente' in Lochem met schippers die niet alleen de volwassenen wisten te amuseren. Onze Teun en Janna (4&6 jaar) waren met de petten op en aan het 'stuur' echte kapiteins. De tekst uit hun favoriete piratenboek: 'hijs de zeilen, licht het anker, zet koers op zuid zuid west, ai ai kapitein' werd luidkeels gedeeld.
Wietse en Marion
Erg leuke tocht met de zomp bij Almen
Erg leuke tocht gemaakt bij Almen. Beide schippers vertelden enthousiast over zowel de zomp als de omgeving.

Bezoekers

Naast de schippers zullen een of twee natuurgidsen meevaren. Op deze bijzondere, drie uur durende vaart, kun je de flora en fauna op en rond het water bewonderen. Natuurgidsen zullen wonderlijke en spannende verhalen vertellen en zullen hun kennis met u delen. De bron is onuitputtelijk, want in de natuur valt van alles te zien en te beleven. De beleving van de natuur speelt een belangrijke rol. Gewoon omdat het heerlijk is om buiten op het water te zijn en waar te nemen! Iedere tocht is weer anders omdat je nooit weet wat je tegen komt onderweg.

Op 2 zondagochtenden kun je deze beleving meemaken: op 28 mei en op 11 juni. De afvaart is om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 10.00 uur. (neem eventueel iets te drinken en een verrekijker mee).
Kosten €. 10,= p.p. (kinderen tot 12 jaar €. 7,= p.p).  Minimaal aantal deelnemers is 8 personen. Boek tijdig want vol is vol!

Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel. 0573-251898 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L-23  L-Fuut-TB  SB-Vormen 1  SB-paarden