Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Lochem
  • Borculo
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Open Monumentendagen
Stadsvaart in Borculo
Tijdens de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017 vaart de Berkelzomp "Jappe" in het oude centrum van Borculo. Een unieke belevenis! Meer info bij Borculo.
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

Naast de schippers zullen een of twee natuurgidsen meevaren. Op deze bijzondere, drie uur durende vaart, kun je de flora en fauna op en rond het water bewonderen. Natuurgidsen zullen wonderlijke en spannende verhalen vertellen en zullen hun kennis met u delen. De bron is onuitputtelijk, want in de natuur valt van alles te zien en te beleven. De beleving van de natuur speelt een belangrijke rol. Gewoon omdat het heerlijk is om buiten op het water te zijn en waar te nemen! Iedere tocht is weer anders omdat je nooit weet wat je tegen komt onderweg.

Op 2 zondagochtenden kun je deze beleving meemaken: op 28 mei en op 11 juni. De afvaart is om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 10.00 uur. (neem eventueel iets te drinken en een verrekijker mee).
Kosten €. 10,= p.p. (kinderen tot 12 jaar €. 7,= p.p).  Minimaal aantal deelnemers is 8 personen. Boek tijdig want vol is vol!

Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel. 0573-251898 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L-23  L-Fuut-TB  SB-Vormen 1  SB-paarden