Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Lochem
  • Almen
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!
Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...

Bezoekers

Op deze bijzondere, drie uur durende vaart, kun je de flora en fauna op en rond het water bewonderen. Wonderlijke en spannende verhalen worden verteld en kennis van planten, vogels en vissen gedeeld. De bron is onuitputtelijk, want in de natuur valt van alles te zien en te beleven. De beleving van de natuur speelt een belangrijke rol. Gewoon omdat het heerlijk is om buiten op het water te zijn en waar te nemen! Iedere tocht is weer anders omdat je nooit weet wat je tegen komt onderweg.

Op 10 en 27 mei 2018  kun je deze beleving meemaken:  De afvaart is om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 10.00 uur, halverwege wordt aangemeerd voor een eenvoudige picknick met koffie en broodjes.
Tip: neem eventueel een verrekijker en camara mee.
Kosten €. 10,= p.p. (kinderen tot 12 jaar €. 7,= p.p).  Minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Boek tijdig bij de VVV in Lochem want vol is vol!

Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel. 0573-251898 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L-23  L-Fuut-TB  SB-Vormen 1  SB-paarden