Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Eibergen
  • Borculo
  • Lochem
  • Almen
vorige volgende

Berichten

Koos en Thea
fam.
zondagavond 22-7-2018 hebben we een prachtige avondvaart met de Jappe gemaakt vanuit Borculo. De zonsondergang was schitterend, de schipper en bootsman enthousiast. Onder het genot van een kopje koffie en later nog een borreltje en een hapje hebben we van de 1e tot de laatste minuut genoten. Waarvoor hartelijk dank ! Hulde aan alle vrijwilligers van de Berkelschippers
Weikamp
Tour am 31.05.18 in Borculo
Vielen Dank für die schöne Tour. Alles war perfekt organisiert. Die Skipper haben es sehr informativ und interessant gestaltet. Die Informationen waren extra für uns auf deutsch. Auch das anschliessende Kaffee trinken war perfekt vorbereitet. Die Buchung über die Touristeninfo war sehr einfach. Danke für den netten email Kontakt.
Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018

Bezoekers

Op deze bijzondere, drie uur durende vaart, kun je de flora en fauna op en rond het water bewonderen. Wonderlijke en spannende verhalen worden verteld en kennis van planten, vogels en vissen gedeeld. De bron is onuitputtelijk, want in de natuur valt van alles te zien en te beleven. De beleving van de natuur speelt een belangrijke rol. Gewoon omdat het heerlijk is om buiten op het water te zijn en waar te nemen! Iedere tocht is weer anders omdat je nooit weet wat je tegen komt onderweg.

Op 10 en 27 mei 2018  kun je deze beleving meemaken:  De afvaart is om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 10.00 uur, halverwege wordt aangemeerd voor een eenvoudige picknick met koffie en broodjes.
Tip: neem eventueel een verrekijker en camara mee.
Kosten €. 10,= p.p. (kinderen tot 12 jaar €. 7,= p.p).  Minimaal aantal deelnemers is 5 personen. Boek tijdig bij de VVV in Lochem want vol is vol!

Nadere info en boekingen bij de VVV Lochem, tel. 0573-251898 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L-23  L-Fuut-TB  SB-Vormen 1  SB-paarden