Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Eibergen
  • Borculo
  • Almen
  • Lochem
vorige volgende

Berichten

Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers


    
Op de oude Berkel, langs het Joodse kerkhof varen we door het leefgebied van de ijsvogel. Wellicht ziet u de blauwe schicht over het water scheren en kunt u genieten van de fuut, het waterhoentje of de meerkoet. Op de zaterdagen kunt u uw tocht met de "Snippe" combineren met een bezoek aan de Mallumse Watermolen een door water aangedreven en nog werkende graan- en pelmolen. Het er naast gelegen gezellige schipperscafé in het Muldershuis met het terras aan de Berkel is eveneens een bezoek waard.  
 E-014 E- 002