Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Lochem
  • Borculo
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

  
U wandelt op eigen gelegenheid en in eigen tempo. Zo beleeft u in alle rust het ontwaken van de waternatuur op de Berkel en de voorjaarsnatuur op de Landgoederen.

De wandelroutes variëren van 4 km tot 9 km.
Ze zijn beschreven en op een eenvoudige wandelkaart aangegeven.
Het is mogelijk om routes te combineren en de wandeling te verkorten of te verlengen.

De kosten voor deze unieke vaart zijn € 7,50. U betaalt bij vertrek van de "Jappe" aan de schippers.
Er geldt een minimum van 10 personen en een maximum van 20 personen. Vol is vol.

De wandelroutes gaan door kwetsbare natuur en over boerenerven.
Er mogen geen honden mee.

Graag de avond van te voren contact opnemen met de schipper over het al of niet doorgaan van de Dauwvaart en wandeling i.v.m eventueel ongunstige weersomstandigheden.                            Tel.: 06 - 50428354

Wanneer u dit ouderwetse dauwtrappen op een nieuwerwetse manier wilt ervaren, kunt u zich hiervoor aanmelden bij Toeristische Informatie Borculo, Hofstraat 5.                          Tel.: 0545-271966.