Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Lochem
  • Almen
  • Borculo
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers


Programma:
13.30 uur - 14.30 uur: bezoek aan het Brandweer- en Stormrampenmuseum;
14.30 uur - 15.00 uur: rit met een historische brandweerauto door Borculo en omgeving;
15.00 uur - 16.00 uur: vaartocht met de Berkelzomp "Jappe"                                                     16.00 uur: wandeling door het oude gedeelte van Borculo, langs de watermolen, de gerestaureerde sluis en stuw, terug naar de Toeristische Informatie Borculo.

Prijs: € 16,50 p.p.  Kinderen t/m 12 jaar: € 13,50 p.p.

Startlocatie: De Zompenloze, Graaf Wichmanstraat 48a, 7271 CD  Borculo

   
   
Dit speciale arrangement kunt u elke elke woensdagmiddag in juli en augustus boeken.
Meer informatie en boekingen bij de Toeristische Informatie Borculo (TIB)                   Tel.: 0545-271966    www.borculobruist.nl