Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Lochem
  • Eibergen
  • Almen
vorige volgende

Berichten

Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!
Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...

Bezoekers


Programma:
13.30 uur - 14.30 uur: bezoek aan het Brandweer- en Stormrampenmuseum;
14.30 uur - 15.00 uur: rit met een historische brandweerauto door Borculo en omgeving;
15.00 uur - 16.00 uur: vaartocht met de Berkelzomp "Jappe"                                                     16.00 uur: wandeling door het oude gedeelte van Borculo, langs de watermolen, de gerestaureerde sluis en stuw, terug naar de Toeristische Informatie Borculo.

Prijs: € 16,50 p.p.  Kinderen t/m 12 jaar: € 13,50 p.p.

Startlocatie: De Zompenloze, Graaf Wichmanstraat 48a, 7271 CD  Borculo

   
   
Dit speciale arrangement kunt u elke elke woensdagmiddag in juli en augustus boeken.
Meer informatie en boekingen bij de Toeristische Informatie Borculo (TIB)                   Tel.: 0545-271966    www.borculobruist.nl