Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Borculo
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Koos en Thea
fam.
zondagavond 22-7-2018 hebben we een prachtige avondvaart met de Jappe gemaakt vanuit Borculo. De zonsondergang was schitterend, de schipper en bootsman enthousiast. Onder het genot van een kopje koffie en later nog een borreltje en een hapje hebben we van de 1e tot de laatste minuut genoten. Waarvoor hartelijk dank ! Hulde aan alle vrijwilligers van de Berkelschippers
Weikamp
Tour am 31.05.18 in Borculo
Vielen Dank für die schöne Tour. Alles war perfekt organisiert. Die Skipper haben es sehr informativ und interessant gestaltet. Die Informationen waren extra für uns auf deutsch. Auch das anschliessende Kaffee trinken war perfekt vorbereitet. Die Buchung über die Touristeninfo war sehr einfach. Danke für den netten email Kontakt.
Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018

Bezoekers

Gedurende het vaarseizoen kunt u dagelijks om 14.00 uur aanmonsteren voor een zgn. "instapvaart". Zo'n vaartocht duurt ongeveer een uur en de "Fute" kan maximaal 15 personen vervoeren. Bij de kassa van het zwembad "De Berkel" kunt u een kaartje kopen, maar telefonisch vooraf reserveren is ook mogelijk. Daarnaast kunt u buiten de reguliere dagelijkse instapvaart ook kiezen voor een "groepsvaart" (max. 15 personen per vaart). Het tijdstip spreekt u af bij het zwembad "De Berkel" of bij de penningmeester dhr. K. van Heusden. Het verschuldigde bedrag moet vooraf worden overgemaakt. 

Varen met de zomp betekent dat u voor en na de vaart tevens gratis toegang hebt tot het terras bij de kiosk van het zwembad. Koffie en andere dranken zijn hier verkrijgbaar.

Informatie over de tarieven kunt u vinden bij: Vaartochten

Reserveren: bij zwembad "De Berkel". Tel.: 0575 - 431500 
of G. Nijkamp: 0575 - 431615 of 06 - 50268645