Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Borculo
  • Eibergen
  • Lochem
vorige volgende

Berichten

Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

Gedurende het vaarseizoen kunt u dagelijks om 14.00 uur aanmonsteren voor een zgn. "instapvaart". Zo'n vaartocht duurt ongeveer een uur en de "Fute" kan maximaal 15 personen vervoeren. Bij de kassa van het zwembad "De Berkel" kunt u een kaartje kopen, maar telefonisch vooraf reserveren is ook mogelijk. Daarnaast kunt u buiten de reguliere dagelijkse instapvaart ook kiezen voor een "groepsvaart" (max. 15 personen per vaart). Het tijdstip spreekt u af bij het zwembad "De Berkel" of bij de penningmeester dhr. K. van Heusden. Het verschuldigde bedrag moet vooraf worden overgemaakt. 

Varen met de zomp betekent dat u voor en na de vaart tevens gratis toegang hebt tot het terras bij de kiosk van het zwembad. Koffie en andere dranken zijn hier verkrijgbaar.

Informatie over de tarieven kunt u vinden bij: Vaartochten

Reserveren: bij zwembad "De Berkel". Tel.: 0575 - 431500 
of G. Nijkamp: 0575 - 431615 of 06 - 50268645