Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Lochem
  • Eibergen
  • Almen
vorige volgende

Berichten

Open Monumentendagen
Stadsvaart in Borculo
Tijdens de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017 vaart de Berkelzomp "Jappe" in het oude centrum van Borculo. Een unieke belevenis! Meer info bij Borculo.
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

 
Na een vaart van bijna een uur wordt u afgezet bij de steiger van de theetuin  Het Besselink. Hier kunt u een bezoek brengen aan de theetuin op donderdag, vrijdag en zaterdag en in de vakantietijd ook op woensdag. U kunt ook gelijk beginnen met uw wandeling. Alle 5 wandelingen, variërend van 20 minuten tot 3½ uur,  eindigen weer bij het zwembad. Van de schipper krijgt u een routebeschrijving mee.

Meer informatie over prijzen en boekingen alleen bij het zwembad De Berkel.            Tel.: 0575 - 431500  B.g.g. de schippers: 0575 - 431487 of 06 - 18096941