Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Lochem
  • Borculo
  • Almen
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Open Monumentendagen
Stadsvaart in Borculo
Tijdens de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017 vaart de Berkelzomp "Jappe" in het oude centrum van Borculo. Een unieke belevenis! Meer info bij Borculo.
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers


Voorafgaand aan de lunch of na de afternoontea kunt u een mooie boottocht maken met een Berkelzomp tot max. 15 personen. U wordt afgehaald bij de theetuin Het Besselink gelegen bij de Besselinkstuw, Lage Lochemseweg 31a in Almen en daar wordt u ook weer teruggebracht. Beide onderdelen van dit arrangement dient u afzonderlijk te reserveren.                                             Theetuin Het Besselink: Tel.: 0575 - 53249741
Berkelzompvaart: Tel.: 06 - 18096941