Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Eibergen
  • Almen
  • Lochem
  • Borculo
vorige volgende

Berichten

Open Monumentendagen
Stadsvaart in Borculo
Tijdens de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2017 vaart de Berkelzomp "Jappe" in het oude centrum van Borculo. Een unieke belevenis! Meer info bij Borculo.
Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!

Bezoekers

 
Wij bieden de mogelijkheid om een groepsvaart met de zomp te combineren met kanohuur. In de tijd dat een deel van uw groep zich door de zomp laat varen, gaat een ander deel van uw gezelschap met de kano of de waterfiets de Berkel op. Het zwembadpersoneel zal u graag nader informeren over deze mogelijkheid!

Nadere informatie en boekingen alleen bij het Zwembad.    Tel.: 0575-431500.       (b.g.g. Schippers: 0575-431487 of 06-18096941)