Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Lochem
  • Eibergen
  • Almen
  • Borculo
vorige volgende

Berichten

Koos en Thea
fam.
zondagavond 22-7-2018 hebben we een prachtige avondvaart met de Jappe gemaakt vanuit Borculo. De zonsondergang was schitterend, de schipper en bootsman enthousiast. Onder het genot van een kopje koffie en later nog een borreltje en een hapje hebben we van de 1e tot de laatste minuut genoten. Waarvoor hartelijk dank ! Hulde aan alle vrijwilligers van de Berkelschippers
Weikamp
Tour am 31.05.18 in Borculo
Vielen Dank für die schöne Tour. Alles war perfekt organisiert. Die Skipper haben es sehr informativ und interessant gestaltet. Die Informationen waren extra für uns auf deutsch. Auch das anschliessende Kaffee trinken war perfekt vorbereitet. Die Buchung über die Touristeninfo war sehr einfach. Danke für den netten email Kontakt.
Rick
Heerlijke vaart gehad tijdens onze bruiloft
Hoi hoi We hebben gisteren een super lekkere (huwelijks)vaart in Borculo gehad. En daar hielp dat het super lekker weer was ook een handje aan mee natuurlijk. En de schippers wil ik zeker nog via deze weg bedanken. Dus bedankt Jan en Ed. En de fotograaf bedankt. Groetjes van Anneke en Rick. Borculo, 17 april 2018

Bezoekers

"Beleef de Berkel" bij Almen


Varen met de Berkelzomp "Fute"

Het varen met de berkelzomp "Fute" over de Berkel bij Almen is een belevenis. Tussen de Spitholterbrug en de Besselinkstuw maakt de rivier een paar enorme bochten. De oevers liggen laag, zodat u overal een prachtig uitzicht heeft. Onderweg vertelt de schipper u van alles over de rivier, de geschiedenis van de berkelvaart, de flora en de fauna.
U heeft de keuze tussen een "instapvaart" en een "groepsvaart". Bij een instapvaart maakt u de vaartocht met individuele gasten, bij een groepsvaart vaart u met uw eigen gezelschap.
Het vaarseizoen start eind april en eindigt eind augustus. Wel is het mogelijk om een groepsvaart te boeken in september, maar dit is afhankelijk van het weer.

Lees meer...

Speciaal dauwvaart arrangement

 
Alleen mogelijk op Hemelvaartsdag, ook in combinatie met dauwzwemmen in het zwembad de Berkel. Vertrek om 06.00 uur en 07.00 uur vanaf het zwembad de Berkel.

Lees meer...

Berkelzompvaart en wandelen
 

Om twee uur stapt u aan boord. Na een mooie tocht over de Berkel zetten we u na ongeveer 55 minuten af bij de steiger van de theetuin Het Besselink. Vanaf de steiger kunt u een keuze maken uit 5 wandelingen, die allen eindigen bij het zwembad.

Lees meer...

Verblijf in hotel De Hoofdige Boer en berkelzompvaart
   

Hotel De Hoofdige Boer biedt een hotelarrangement aan met per persoon een voucher voor een vaartocht over de Berkel.

Lees meer...

Groepsarrangement: 10 tot 15 personen

Onderstaande arrangementen kunnen alleen als groep worden geboekt.
   

Berkelzompvaart met huifkartocht

Na een vaart met de Berkelzomp staat er een huifkar voor u klaar om u door de prachtige omgeving te rijden naar bv. "De Vijvertuin". Maar er zijn nog veel andere mogelijkheden.

Lees meer...

Theetuin Het Besselink met berkelzompvaart
      

Bezoek aan de theetuin Het Besselink met aansluitend een leuke tocht met de Berkelzomp vanaf Het Besselink. 

Lees meer...